DÜĞÜNE DAVET

Üyemiz  Yusuf DUMAN ın oğlu Cihan ile  Üyemiz  Ercan ÖZMEN in kızı Özge nin 29.07.2017 Cumartesi günü saat : 19:00 da Eryaman Grand Park Optimum  Düğün Salonunda  (Altay Mahallesi ,Ayaş Yolu No : 198) düğünü vardır.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Üyemiz Mehmet AKTÜRK ün kızı Yaseminin  29.07.2017 Cumartesi günü  saat 19:00 da Eryaman Ayışığı  Düğün Salonunda   ( Yavuz Selim Mahallesi,11.Cadde,3.Etap ) düğünü vardır

Genç çiftlere mutluluklar dileriz.